Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Potřebovala bych poradit ohledne hudby na svem Androidu. Mám staženo okolo 1200 hudebních souborů na SD kartě ale poslední dobou mi nejdou nově stažené přejmenovat. Stahuji ze Snaptubu a v originální aplikaci pro přehrávání hudby na mobilu mi názvy nejdou ani změnit. Stáhla jsem si kvůli tomu novou, ale i když se mi je přejmenovat podaří, po aktualizaci systému nebo po vyjmutí SD karty se opět změní na zpět. Už jsem z toho opravdu zoufalá a prosím o jakoukoli radu.
Děkuji
Potřebovala bych poradit ohledne hudby na svem Androidu. Mám staženo okolo 1200 hudebních souborů na SD kartě ale poslední dobou mi nejdou nově stažené přejmenovat. Stahuji ze Snaptubu a v originální aplikaci pro přehrávání hudby na mobilu mi názvy nejdou ani změnit. Stáhla jsem si kvůli tomu novou, ale i když se mi je přejmenovat podaří, po aktualizaci systému nebo po vyjmutí SD karty se opět změní na zpět. Už jsem z toho opravdu zoufalá a prosím o jakoukoli radu.
Děkuji
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]