Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google Pay chyba

Od: jackk odpovědí: 0
Zda­rec. Mám 2 ban­kov­ní účty. Ai­r­Bank- hlav­ní, Čes­ká Spo­ři­tel­na ve­d­lej­ší. V mo­bi­lu mám na­sta­ve­né vý­cho­zí plat­by skrz app­ku My Air (Ai­r­Bank), a za­pnu­té "kro­mě pří­pa­dů, kdy je spuš­tě­na ji­ná pla­teb­ní apli­ka­ce". Tak­že plat­by roz­sví­ce­ním te­le­fo­nu skrz Ai­r­Bank fun­gu­jí, ale Go­o­gle Pay ne. Jed­nou jsem s G. Pay za­pla­til, ale ji­nak mi to hlá­sí, že tou­to pla­teb­ní me­to­dou ne­za­pla­tím (při­lo­žím te­le­fon se za­pnu­tou apli­ka­cí, kde vi­dím fo­to kar­ty a ná­pis při­lož­te a za­plať­te a po při­lo­že­ní se apk za­mys­lí a vy­sko­čí chy­bo­vá hláš­ka). V tu chví­li se na pla­teb­ním ter­mi­ná­lu roz­sví­tí "po­u­žij­te mag­ne­tic­ký prou­žek, ne­bo čip", a mu­sím za­pla­tit kre­dit­kou kon­takt­ně. V ta­ko­vé si­tu­a­ci jsem se oci­tl již 2krát. Jed­nou u Viet­nam­ců jsem opět chtěl pla­tit Go­o­gle Pay a ten sa­mý ná­pis ale te­le­fon jsem dal od ter­mi­ná­lu pryč a zni­če­ho nic se ob­je­vi­la mod­rá fa­j­f­ka, a za­pla­ce­no. NE­VÍM JAK, ALE ZA­PLA­CE­NO :)
Je chy­ba v te­le­fo­nu ne­bo v ban­ce?. Kar­ta je ak­ti­vo­vá­na a za­pnu­tá na bez­kon­takt­ní plat­by v mo­bi­lu. Mož­ná bu­de chy­ba v mo­bi­lu, pro­to­že mi už pár­krát před tím zlo­bi­lo pla­ce­ní skrz Ai­r­Bank. Apli­ka­ce mi hlá­si­la, že ne­mám NFC a ne­za­pla­tím. NFC jsem zkou­šel vy­pnout za­pnout, re­set te­le­fo­nu ne­po­mohl. Po­moh­lo až vy­pnu­tí te­le­fo­nu na 8 ho­din (přes noc), a zá­had­ně to za­ča­lo fun­go­vat. Dí­ky za ra­dy a po­moc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]