Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Evolveo MultiMedia Box M4 - nastavení

Od: tealceu® odpovědí: 0

Ahoj lidi,prosím potřebuji pomoci z nastavením tohoto Android boxu. Pořídil jsem si tento box a po připojení k TV a nastavení rozlišení a pozici obrazu a aktualizaci aplikací jsem narazil na problém. Když otevřu aplikaci spustí se v úzkém proužku (viz.foto) a zůstane tak. Totéž když otevru seznam spuštěných aplikací. Jen úzký nečitelný proužek. Prostě se to neroztáhne ke krajům. Plocha i některé jiné aplikace a nastavení jsou v pořádku. Prvně jsem si myslel že jde o poruchu takže jsem zboží vrátil a vzal si nové ale je to to stejné takže je problém v nějakém nastavení. Původní box od stejné značky a číslo níž to nedělá a všechny aplikace se mi ukazují normálně. Zkoušel jsem povolit funkci automaticky otočit ale beze změny.Nevíte někdo v čem je problém?

Předem moc děkuji za Vaši pomoc

Evolveo MultiMedia Box M4 - nastavení
Evolveo MultiMedia Box M4 - nastavení #2
Evolveo MultiMedia Box M4 - nastavení #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]