Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi,prosím potřebuji pomoci z nastavením tohoto Android boxu. Pořídil jsem si tento box a po připojení k TV a nastavení rozlišení a pozici obrazu a aktualizaci aplikací jsem narazil na problém. Když otevřu aplikaci spustí se v úzkém proužku (viz.foto) a zůstane tak. Totéž když otevru seznam spuštěných aplikací. Jen úzký nečitelný proužek. Prostě se to neroztáhne ke krajům. Plocha i některé jiné aplikace a nastavení jsou v pořádku. Prvně jsem si myslel že jde o poruchu takže jsem zboží vrátil a vzal si nové ale je to to stejné takže je problém v nějakém nastavení. Původní box od stejné značky a číslo níž to nedělá a všechny aplikace se mi ukazují normálně. Zkoušel jsem povolit funkci automaticky otočit ale beze změny.Nevíte někdo v čem je problém?
Předem moc děkuji za Vaši pomoc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.