Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám VU+ SOLO2 z roku 2016. Měl jsem nastaven CCcam 2.3.0 a dost často - tak 1x týdně - se mi stávalo, že mi při puštění televize nešel žádný program ( nepočítám ČT24 ) a tím se mi i žádný program nenahrál. Musel jsem tedy přístroj restartovat, pak všechny programy zase nějaký čas šly. A asi za týden stejný problém. Tak jsem se rozhodl zvolit z nabídky na přístroji druhou možnost : OScam 1.20 rev : 11377 , což jsem udělal dnes a uvidím během času co bude.
Objevil jsem u toho : restartovat CAM - žluté tlačítko , Spustit CAM - zelené tlačítko , Zastavit CAM - červené tlačítko na ovladači, Stažení CAM
A měl bych dotaz. Proč je problém s CCcam 2.3.0? Doufám, že nebude i problém s OScam 1.20 rev : 11377
Neměl bych aktualizovac něco? Nebo restartovat CAM nebo stáhnout nějaký jiný CAM? A případně z jaké adresy či odkazu.
Nemám problém propojit VU+ SOLO2 s počítačem přes kabel.
Děkuji za případné rady či návrhy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.