Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Délka jména, zobrazení ve WhatsApp

Od: zajda888® odpovědí: 0
Hezký večer,
odkud tahá aplikace Whatsapp kontakty? Mám je uložené jak v telefonu tak na SIM kartě,pro zobrazení je zvolen pouze telefon. Vím že v telefonu jsou jména uložená celá, na kartě zkrácená do určité délky.Ale je zvláštní, že příjmení na 8 písmen je zkraceno na 7, příjmení o 10-ti pismenech je zkraceno na 4.Krestni jména stejně dlouhá. Když u toho prvního kratsiho příjmení zkratim křestní jméno z pěti na tři písmena, ani tak nedopisu poslední písmenko do příjmení. Kontakty ve whatsapp jsou určeny pouze ke čtení.
A třeba jiné jméno o celkem 16-ti pismenech včetně mezery mezi krestnim a příjmením je zobrazeno kompletně.
Kde je chyba? Co udělat ať mám jména ve whatsapp celá? V nastavení jsem nic nezahledl ohledně tohoto.
Moc díky
doplněno 19.12.18 18:41: Zkusil jsem teď vymazat kontakty na SIM kartě a založit na whatsapp novou konverzaci, bohužel stále při starém,žádná změna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]