Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit s aktualizací Parrota hledal jsem všude možně a nemohu sehnat novější verze.
Netrápí mě ani tak aktuálnost software jako to že z ničeho nic nejde připojit telefon (iphone 7) ten jsem už vracel do původního nastavení a žádná změna. Dříve telefon fungoval dobře a najednou se nechce připojit přítelkyně má stejný telefon a připojí se i známí s androidem se pripojil. V mém telefonu parrota vidím i když změním název parrota pro bluethoot tak se nový název ukáže. Hází to hlášku že zařízení neni v dosahu. Přes USB kabel se telefon propojí
Nyní jsem zkoušel připojit telefon k notebooku (Lenovo Flex 2 Pro 15) přes bluetooth a to hází chybu že zařízení není podporované. Nikdy jsem to nepřipojoval pomocí bluetooth takže nevím jestli to někdy šlo. Ale telefon PC našel když jsem ho zapnul.
Stejný problém je u staršího HP notebooku najde ale nedokáže připojit. Je možný že tedy odešlo Bluetooth v Iphonu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.