Nejste přihlášen/a.
zdravim vás koupila jsem si z netu nový tablet,prevážne na fota apod..jenže mam problem takový,že mi hrozne vadí,že na instagramu třeba dávaj lidi príspevky, a to třeba je daly před hodinou pred 5 nebo pred 3 sekundy, a já u každého z nich vidim pred sekundou,pokaždé...tudiž nevim kdy tam v kolik co presne daly...proč? pak,že když mi nekdo pošle zprávu na mesengeru dám přiklad ve 14:00 nebo já jemu pošlu zprávu v tu hodinu zobrazi se me tam odesláno v např: 16:08 hod,jakože mu to přijde hned ale proč ten cas si delá co chce? neim kde to zmenit a jak.. pak me tam nejde zverejnit video na instagramu ,pak je nemužu smazat a musim čekat tak 3-4dny než mužu vubec přidat fotku...přitom cas a datum mam v nastaveni správe.dekuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.