Dnes ráno se mi na obrazovce objevila hláška "encryption unsuccessful" a pod tím text, že jediná možnost je udělat factory reset, a ještě tlačítko "reset" které ovšem nefungovalo a při kliknutí nereagovalo. Do menu nastavení jsem se samozřejmě nedostal, takže udělat tovární nastavení software cestou nebylo možné, proto jsem tablet vypnul a následně udělal takový ten hardware factory reset. Vybral jsem "wipe data/factory reset" a zjevil se mi obrázek androida, poté jsem dal "reboot system now" a čekal než se tablet zapne. Zapnul se, tradičně zavibroval, objevilo se Acer logo, ale tím to končilo, obrazovka zčernala, pak se zase zapnul a takhle pořád dokola. Nejsem žádný expert, tak se ptám, jestli náhodou někdo nevíte, co je příčinou a co s tím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.