Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit LCD k základní desce

Od: medvidek180® odpovědí: 0

Dobrý den, nebyl by jste ještě tak moc hodný a neporadil mi s tímto: Už se mi povedlo složit základní desku a display z různých monitorů a ostatní uspůsobit. Např. 17"desku do 19"monitoru a 22"desku do 24"monitoru a funguje to dobře, když nevím, jestli max. rozlišení dělá LCD display nebo základní deska.

Teď mám problém se 4 monitory 19", které jsou stejné a nemají zdroj (jen konektor pro adaptér na 12V. Ve všech je závada na základní desce ( pokaždé jiná) a v některých případech nejsem schopen posoudit, jestli je to deskou nebo vlastní LCD plochou.

Mám tu ty samé monitory, ale 17" s dobrýma deskama, ale nepasuje mi konektor do LCD. Na první pohled je stejný, ale při pohledu má jeden druh plošky a druhý dutinky - jinak by byly schodné - ale prostě to není záměnné.

Našel jsem v Číně řešení, kde mají cca za 600,- celé vnitřenosti monitorů (ZD, destičku s tlačítky, desku invertorů, napájecí konektor 12V a všechny kabely). Přesně, co potřebuji, ale z fotky (ani po zvětšení) nejsem schopen poznat, jestli konektor do displaye je s ploškami (ten který potřebuji já) nebo ten s dutinkami. Konektor na druhé straně kablíku do ZD se liší na první pohled.

Nemohl by jste mi poradit, jak postupovat, abych zjistil, jestli nabízený set má konektor do LCD s poškami a nebyhodil tak z důchodu zbytečně 600 Kč?

Pozn. Těchto setů je velké množství na výběr a některé mají dokonce na konektoru do LCD menší počet drrátků - to nechápu proč. Já jich mám 24, pak 3 piny neosazené a ještě tři osazené, takže celkem 27 vodičů. Proč jich je někde méně? a jak poznat, abych vybral set se správným konektorem do mého LCD?

Moc a moc Vám děkuji za odpověď. Michal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]