Nejste přihlášen/a.
Zdravím, již delší dobu se potýkám s problémem a přestávají mě docházet nápady, jak jej vyřešit. Už je to několik týdnů, co jsem opomněl na událost, kterou mi neoznámil kalendář jakožto opakovanou každý druhý týden. Měl jsem za to, že jsem si upozornění nevšiml. Jak jsem ale později zjistil, upozornění nepřišlo ani příšte. Vytvořil jsem tedy novou, znovu s opakováním. Událost se ohlásila, následující již ale ne. Zkoušel jsem přemazat předinstalovaný kalendář (od Sony, vlastním Xperia Z2) a stáhnout si přímo od Google, nedávno jsem si sice měnil heslo k účtu, nicméně přihlášený jsem, událost je nastavená na opakování, přesto se po smazání notifikace již další neobjeví. Přímo v nastavení již není nic, co bych ještě mohl zkusit, momentálně jsem si vytvořil událost na každý den a opět se ozvala pouze první, další již ne. Nějaké rady, co ještě zkusit, případně kde by mohl být zakopaný pes? Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.