Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvlhčovač vzduchu Lanaform Charly LA

Od: petaja® odpovědí: 0

n

Vratila jsem se s prckem z nemocnice, mel Laryngitidu a po celou dobu pobytu jsme meli na pokoji zvlhcovac vzduchu Lanaform Charly. Vyborně se osvecil, proto jsem mu ten samy poridila dnes domu. Jenze oproti nemocnicnimu tento pri provozu jakoby ,,žbluňká" a ma být modře podsviceny a nesvítí. Hledala jsem i tlačítko na rozsviceni a nic. Take se mi zda, ze dava vice pary a to i na minimalni chod, oproti tomu v nemocnici, ale to muze byt tim, ze je novy. Jinak ma krasne tichy chod, coz je jedine, co me momentalne tesi. Nemáte s ním nekdo prosím zkušenost? Jsem technicky antitalent.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]