Nejste přihlášen/a.
Už jsem tuto otázku pokládal i na iPad fóru, ale připadá mi, jako kdyby nikdo neměl iPad anebo do něho nenahrával žádné filmy...Potřeboval bych tedy poradit, jak mám nahrát film přes nejnovější iTunes 12.1. do aplikace AVPlayerHD v iPadu. Ne že bych v dřívějším programu iTunes neuměl...Nebyl to žádný problém = v horní liště jsem dal Aplikace, poté se zobrazil náhled stránek iPadu, na této stránce sem sjel úplně dolů, kde byl seznam aplikací, do kterých lze nahrát nějaký soubor - a pak už stačilo jen kliknout na tlačítko přidat a za chvilku bylo hotovo. Ano, to bývalo...
Ovšem v novém programu iTunes 12.1 (červená ikonka na ploše) mě tento postup nějak nejde - alias nemohu takovou možnost vůbec najít...Díky předem za radu jak to mám udělat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.