Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zkrátit kovový pásek u hodinek?

Od: vlk95® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, chci se zeptat zda někdo neví jak jednoduše bez zničení zkrátit pásek u hodinek?

Vím že to jde i v hodinářství jenže jsem v rožnově pod radhoštěm žádné nenašel. respektive jsem jedno našel ale to je zřejmě jen obchod.

Všm děkuji za odpovědi.

Jak zkrátit kovový pásek u hodinek?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Ještě jeden obrazek zboku:

Jak zkrátit kovový pásek u hodinek? #2

gp*
hodnocení

0x

Vyrvat a koupit nový? Zašla bych se zeptat do toho hodinářství. U nás v hodinářství i opravují. Nebo třeba budou znát někoho, kdo to umí.

ladinpraha*
hodnocení

0x

U kovových pásků mívají některé články z boku šroubek právě proto, aby se daly články vyndat a pásek tak zkrátit. Obvykle jsou to ty u zapínání.

hodnocení

Na clých hodinkách není ani jeden šroubeček. Všechny dílky páskujsou spojeny kovovými tyčinkami.

ladinpraha*

A zkrácení na sponě ti nestačí? Pak jedině zajít k hodináři, ten si určitě poradí.

lidus*
hodnocení

0x

Běžte do nejbližšího obchodu s hodinkama, ten šteflík jde téměř u všech vyndat, odebrat část a zase spojit.

hodnocení

Jaká může být cena?

lidus*

Pokud jste je tam koupil udělají to hned a zdarma, jinak tipnu 50kč.

ladinpraha*

Je to otázka pár vteřin a vhodného nářadí. Často to udělají zadarmo.

hodnocení

0x

Většinou to dělají v každé prodejně hodinek. Nedávno jsem dávala zkracovat dámské hodinky a stálo to 10 kč a bylo to na počkání.

buss
hodnocení

0x

Bych se divil .. obyčejně prodejny dělají i servis. Jinak by se asi moc neuživili jen s hodinkama.Tož pak vedle do většího VM, tam určitě majííí.

jabraka*
hodnocení

0x

Protože kupuji hodinky výhradně u Vietnamců,při zkrácení o článek jsem se na ně obrátil též.Udělali mi to promptně a zdarma .

JABRAKA

hodnocení

Takže hodinky mi vzli. Stálo to 50Kč a bylo to za 10 min hotové. Dílky i hodinky jsem dostal nepoškozené.

PS: Doufám, že tato diskuze pomůže i dalším lidem. Když jsem já našel na internetu stovky takových diskuzí, ale nikde konečná odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]