Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční cukroví

Od: janapecuch odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,po 40ti letech jsem zkusila doma udělat čokoládu.Klasika:kakao,ztužený tuk,cukr moučka, sušené mléko.Cokolada hotová,ale nejde z formiček.Nejspis jsem zapomněla,jestli stačí formičky vypláchnout vodou,nebo vytřít máslem.Prosim,kdo ví,ať mi poradí.Predem děkuji Jana.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, já bych tento problém, býti v této situaci, zkusil řešit tak, že bych formičky s hotovou čokoládou položil obráceně na plech a zahříval je fénem tak dlouho a zároveň opatrně, až čokoláda sama vypadne (ale ne tak, že vyteče). Ovšem, je to jen nápad, který nemohu vyzkoušet a Vy tu možnost máte. Hlavně si nespálit prsty. Zdravím!

lll
hodnocení

0x
Možná kdybyste ty formičky dala do mrazáku tak by se pak po vyndání ta zkřehlá čokoláda těch formiček pustila. Ale fénem to bude rychlejší.

hodnocení

0x

Moje mamka je vyplachovala studenou vodou. Dělala bílou i tmavou.

hodnocení

0x

Formičky jsme vyplachovali studenou vodou. Stejně se vyklápění vždy nepovedlo. Formičky letěli do koše a teď čokoládu lijeme do malých papírových košíčků a silikonových formičkových plat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]