Nejste přihlášen/a.
Jak jsem to viděl dotaz O filtrací cha fotka, tak mě napadlo, jestli to není někdo šikovný, kdo si předělávat filtraci k vířivce, za nějaký rozumný peníze, protože i plastový fitinky jsou pro 2" palce (Tuším to je pro vytlak vzduchu) mega drahý...
Jestli by někdo neukázal fotku a nějaký levný přípojný fitinky pro úpravu, Klasicky nafukovací vířivky BESTWAY/INTEX
Na vířivce jsou vstup a výstup vody 3/4" F a vstup vzduchu 2" F
Na filtrací to je dva nebo dva a půl palce možná 3" nevím
Každopádně i ten vzduch se musí nějak oddálit, protože jinak nevytáhnu ty vodní hadice ani kolenem
V příloze Ilustrační foto z jiného dotazů, mám podobnou filtraci, Ale když si sečtu jenom ty fitinky, tak to skoro vyjde víc než celá 1m3 Vířivka v akci
Tak jestli jste si to někdo dělal a máte plastový propojky a převlečené matice, levnej zdroj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.