Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektronika WiFi rele do zásuvky a hygro thermo

Od: jaa odpovědí: 0

Mám čidlo viz příloha

K shelly by to pasovalo, tak jsem to původně plánoval, Jenže to se do el.krabice pod vypínač nevejde, protože to je jedna SHELLY +druhá shelly kvůli teploměru, a na to ještě klasický vypínač a dráty, a to se už nevejde do klasické el.krabice ve zdi A hlubokou krabici nelze dávat, je tam slabá příčka, obložení atp.

Takže hledám jiné řešení, aby šlo WiFi + teploměr ext., aby to bylo v jedné krabičce, klidně to může být TUYA nebo EWELINK Nebo něco jiného, ale výška do 1 cm cca... Teď tam mám pod tím vypínačem časovač od ElkoEP A sotva se to vejde. Ten časovač chci vyhodit, a dát tam něco s wifi a možností externího teploměru

Co se mi vejde pod vypínač, takže ideálně do 1 cm výšky, aby k tomu šlo připojit externí čidlo, ideálně nějaké levné, pěkně zapouzdřené (Tedy nemusí to být přímo čidlo co už mám, stálo 2 $ i s dopravou), do koupelny (na foto má termo i hydro čidlo)... Teoreticky mi stačí pouze tepelné čidlo na zeď, zapouzdřené...

Elektronika WiFi rele do zásuvky a hygro thermo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]