Zdravím, sehnal jsem vířivku Bestway viz foto Cena byla 2000kc . Původní inzerát zněl že protéká jednotka ale tu sem komplet rozebral a oretesnil. Vířivku sem odpojil a zašrouboval všechny výstupy. Napustil vodou. Den poté pohoda voda v pohodě nafouklá. Tak sem to nechal asi 4dni a baf. Voda ani ne půlka a vyfoukla. Grrrr . Našel jsem pomocí jarove vody tři dírky jak po špendlíku a zalepil. Teď vířivka vydrží tak týden nafouklá a stejně se trochu vyfukuje( to by mi tak nevadilo ale ta voda dopouštět) Je zajímavé že když mám vodu do půlky vířivky a odsroubuju široké potrubí na bublání teče t toho voda dost proudem. Na videu na YouTube jim to jen ucurava. Takže někde bude díra v bublifuku. Ale kde nic sem nenašel ani s jarovou vodou . Nevíte nějaký fígl jak zjistit únik vody?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.