Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojeni aku.nadrze

Od: paboz® odpovědí: 0

bude nekdo ochoten posat jak ma vypadat zapojeni aku.nadrze k tep.cerpadlu z duvodu zvetseni objemu vody v systemu.Ve vseobecnych radach je uvadeno zapojeni seriove nebo paralelni. Pro zvetseni objemu vody lze pouzit oboje. Nasel jsem par obrazku ale neni u nich uvedeno o jaky druh se jedna.Pak jsem nalezl zase nazvoslovi dvoubodove a ctyrbodove .Kdyz uz jsem si byl jako jisty jak to prijde,on totiz zasobnik Drazice 100L ma 4 vstupy dva na hore a dva dole a u vsech ma napsano Vstup/vystup :) .Tepla voda vstoupi hornim vstupem a vystoupi zase druhym hornim vstupem.Zpatecka vstoupi spodnim a vystoupi druhym spodnim. Srozumitelne.Neni co vysvetlovat.Pak jsem nakouknul do inst.manualu a tam je uvedeno :aby se zabranilo vychlazeni topneho okruhu pri malem objemu vody v systemu .dopojit aku.nadrz :

Zapojit jako paralelni zasobnik . Zdurazneno : NE VE VRATNE VETVI*sok* a to znamena jak*zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]