Nejste přihlášen/a.
Hezký den všem.
Chtěl bych touto cestou požádat zdejší forum o radu výběru kotle na uhlí s podavačem /násypkou-zásobníkem/. Doposud topím uhlím v kotli ATMOS bez přídavných akumulačních nádrží a chtěl bych přejít na poněkud pohodlnější způsob vytápění,který jsem výše uvedl. Denní zatápění a neustálé vychládání systému je dost neekonomické,navíc denní zatápění,čištění...,vždyť to znáte. Na trhu je hodně kotlů s tímto konfortem,jenže vybrat spolehlivý a nespálit se,to je můj cíl. Stačil by mi kotel s výkonem okolo 20 kw/vytápění patrového rodinného domu/,jednodušší na provoz i ůdržbu. Poradí mi zde někdo,kdo kotel již provozuje a je spokojen? Samozřejmě svou roli hraje i cena,nevím jestli i v tomto případě platí čím vyšší,tím lepší?
Děkuji moc za cenné rady a příspěvky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.