Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám zpevnit šťít?

Od: daniell odpovědí: 0

Zdravím, dělal jsem novou střechu, skládá se o 16 páru krovu cca 6m dlouhé, jedná vrcholová vaznice uprostřech šťítu dlouhá 12,4m, Klešťiny, vrchní i spodní. Teď jsem vyzdíval šťít tl. 240mm tvárnicemi nad spodní klešťinu a pak jsem pokračoval tvárnicemi tl.100mm. Můj dotaz je, mám ten šťít nějak zpevnit? boční vaznice nemám žádné, jen klasické "ačko", nahoře vaznice. Krov mi tesaři neudělali v úrovní šťítové vyzdívky. Od difuzní folie mám cca 18cm prostor, a pak až jsou seřízlé tvárnice, ale teď si říkám že jsem měl tvárnice pokládat asi blíž. Poradíte mi někdo jestli vyzděný šťít "který je v luftě" nějak upevnit? A popřípadě jaká je nejlepší volba upevnění? Druhý šťít budu vyzdívat až k difuzní folii, mám je také nějak zpevnit?... Předem dík za nějakou radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]