Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna úze. plánu a umístění stavby na pozemku

Od: janpacl odpovědí: 0

Dobrý den, mám dotaz k územnímu plánu. Zažádal jsem o zařazení své parcely do územního plánu, tak aby se stala parcelou stavební a protože sousedí s agrochovem a je poměrně veliká cca 100x40metrů vyznačil jsem budoucí umístění domku ve vzdálenější části od statku.Pan architekt mi pomyslně parcelu rodělil na dvě půlky.Bližší statku by sloužila k jeho odclonění pomocí zeleně, vzálenější k bydlení, což mně naprosto vyhovuje.Nyní ale nastal problém na ZPF, že domek může být umístěn pouze na půlce hned vedle agrochovu, tak aby navazoval na zastavěnou oblast a nebyl tak daleko od ní. Jsem z toho zoufalý.Domek vedle statku nemá pro mne smysl.Byla chyba parcelu takto pomyslně dělit?Jak dosáhnout toho, abych si domek na své parcele, mohl postavit tam, kde mi to nejvíce vyhovuje?Pořizovatel mi více nepomůže.Do konce roku má být územní plán dokončen.Na koho se prosím obrátit? Prosím o kontakt. Je nějaké řešení?

Předem moc děkuji za odpověď

S pozdravem

Pácl Jan

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]