Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava zeláku - prosakuje

Od: sarahh* odpovědí: 6 změna:

Kamaradka má starší zelák a letos zjistila že sákne...Prasklý není.Nevíte zda se to dá něčí opravit?Dík předem...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já bych snad radši koupil nový a z tohohle udělal třeba květináč.

Bude v tom několik měsíců trochu agresivní obsah a ještě k tomu k jídlu.

jabraka*

No,nový dnes přijde až na 1500 Kč.

JB

hujer123*
hodnocení

0x

A z jakého je materiálu?

hodnocení

0x

Jestli je kameninový a prosakuje, tak neuděláte vůbec nic. *slunce* Snad na jaře ho naplnit zeminou a zasadit muškáty a nějakou převislou kytku, třeba bakopu, k nim. Nebo do něho kytici sušených kytek. Jen jako dekoraci. Ale kamenina "zřídla" a neuděláte s tím vůbec nic. Dost jsem kdysi čarovala s kameninovou bábovkovou formou. Ani svěcená *plac*

hodnocení

0x

Mě pomohlo kdysi vodní sklo. Nalit aspoň pulitra vodniho skla a postupně otáčet s nádobou. Nechat vyschnout a opakovat. Vyschnout a nalét vodu v případě,že ještě prosakuje vše znovu opakovat.Takto vyléčený zelák používám asi 4 roky.

jabraka*
hodnocení

0x

Náprava je vcelku jednoduchá.Použij PE pytel na odpadky,vlož ho dovnitř a našlapej zelí.Nahoře pytel uzavři,polož na vršek desku,prkénko,nebo plastové víčko a na ně plochý kámen jako zátěž.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]