Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ytongová zeď na cemflow

Od: palenka* odpovědí: 0

Dobrý den,

mám místnost o rozměrech 4,7x2,4 metru. V místnosti jsou v podlaze vedeny rozvody vzduchu (plechové kanály) a sem tam nějaká trubka s vodou. Na podlaze je položeno cca 6cm EPS 100S (nad kanálama max. 1 cm, na vodou cca 2 cm). Je zde vylito cca 6 cm lité podlahy Cemflow C16/20. Nyní jsme podél jedné z delších zdí ve délce 3,4 metru vyzdili z Ytongu 20 cm zeď nahoru (přizdili jsem ji již k existující zdi). Ytong jsme lepili jak k sobě, tak na zeď. Občas se na zeď přišrouboval plechový pásek a přihnul na Ytong. Váha celé 3,4 metrů dlouhé zdi je cca 1,1 tuny. Otázka: Mám se obávat, když tato váha tlačí na podlahu (tj. 0,2 metru x 3,4 metru)?

Děkuji za názory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]