Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,chci se zeptat kdo by mi poradil nejlepší a ( v rámci možností a kvality ) nejrychlejší stavební firmu která by dokázala z domku 2+1 udělat domek 6+1+G jedná se o starší dum, projekt už mám hotový domek už je taky na mě. Jedná se vlastně o výstavbu 3 podkrovních místností + jedna mísnost v přizemí. Dale pak bude garáž a nad garáží malý pudní prostor. Obvodové stěny zustavají stejné jen se vlastni s pudy budou dělat místnosti a s kulny garáž, bude se hejbat z koupenou do jiné části domu. Komplet nová střecha a zámková dlažba na dvorek, bazén na zahradu. Jedná se o poměrně značnou rekonstrukci a nechci naletet podvodníkum. Jednoho pána co znám se dříve zabíval těmito rekonstrukcemi ale už je bohužel v duchodě, každopádne mi to spočítal předběžne cca na 1,5 milionu korun že to bude stát (bez bazenu a zamkové dlažby) a říkal že se mam tak zhruba držet rozpočtu te firmy která se bude blížit tedle ceně. Jediného koho zná takle ne moc drahého je nějaký Pan Ramach Jan kterému je kolem 40 let ale nemuže dát ruku do ohně za jeho odvedenou práci. Tak bych rád poprosil o tip na nějakou firmu na mladoboleslavsku která má Dobré jmeno. děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.