Nejste přihlášen/a.
Prosím, máte někdo zkušenost s domácím zmrzlinovačem Delimano, nebo i jiným zmrzlinovačem pro občasnou zmrzlinu? Chci koupit zmrzlinovač pro naše 2 malé děti, takže pátrám, hledám, porovnávám, který zmrzlinovač koupit a nějak se v tom už topím.. Moje představa je do max asi 1.600,- ale před chvilkou jsem tady z poradny četla starší příspěvky, kde bylo psáno, že je zbytečné kupovat dražší a úplně stačí do ceny kolem 600,- takže teď nevím.. Náhodou jsem narazila na zmrzlinovač Delimano, který má krásnou video reklamu, kde vypadá zmrzlina nádherně a stojí kolem 600,-.. Máte někdo, prosím, zkušenost a případně doporučili byste nějaký zmrzlinovač, se kterým jste velmi spokojeni? Za případnou odověď velmi děkuju...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.