Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.
Včera se nám během praní dostala drátěná kostice z podprsenky dovnitř za buben pračky a teď o nej drhne.
Jsem v tomto směru laik, proto prosím o radu jak se dovnitř dostat a drát z pračky vyndat.
Jedná se o pračku Fagor FE-2013.
Děkuji.
Nevím,jak vypadá buben této pračky .) na obrázcích to není vidět ) ale většina praček má v bubnu taková plastová narážedla?.))nevím jak se tomu říká,ale posuvem se to dá vyndat a pak zase zandat ) pokud se neulomí ta nožička )ale jako náhradní díl by se to mělo prodávat .) taky nám tam zůstala kostice.)takže vysunout plast(pokud tam je) natočit buben na místo,kde je kostice a vyndat pinzetou nebo kleštěma .) a pak plast zase zasunout .)) hezký den sépi
Dobrý den. Mám malý polštářek na uzávěr. Spodní prádlo peru v polštářku. Nepoškodí se, nic se nemůže dostat do pračky.
Není to odpověď, jak rozebrat buben, ale jak tomu předcházet. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.