Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozmontovat buben pračky

Od: goz* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny.

Včera se nám během praní dostala drátěná kostice z podprsenky dovnitř za buben pračky a teď o nej drhne.

Jsem v tomto směru laik, proto prosím o radu jak se dovnitř dostat a drát z pračky vyndat.

Jedná se o pračku Fagor FE-2013.

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nevím,jak vypadá buben této pračky .) na obrázcích to není vidět ) ale většina praček má v bubnu taková plastová narážedla?.))nevím jak se tomu říká,ale posuvem se to dá vyndat a pak zase zandat ) pokud se neulomí ta nožička )ale jako náhradní díl by se to mělo prodávat .) taky nám tam zůstala kostice.)takže vysunout plast(pokud tam je) natočit buben na místo,kde je kostice a vyndat pinzetou nebo kleštěma .) a pak plast zase zasunout .)) hezký den sépi

hodnocení

2x

Není potřeba rozebírat celý buben...

S troškou šikovnosti a hlavně trpělivosti lze kostici vyndat pomocí pinzet, nebo chirurgických kleští i přes perforaci bubnu...

Osobně jsem prováděl 2x...

pecenkav*

Je to sice takovy jezek v kleci, ale porad je to jednodussi, nez se rozebirat s celou prackou.

hodnocení

0x

Dobrý den. Mám malý polštářek na uzávěr. Spodní prádlo peru v polštářku. Nepoškodí se, nic se nemůže dostat do pračky.

Není to odpověď, jak rozebrat buben, ale jak tomu předcházet. Jen můj názor.

goz*
hodnocení

Tak se mi to podařilo vytáhnout.

Díky všem za pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]