Nejste přihlášen/a.
Potřebuji radu, stál sem autem na Pekařské ulici v Brně, naproti nemocnici u sv. Anny, žádny zákaz stání tam není, i ted tam parkují auta.Já však dnes ráno měl papírek za stěračem - upozornění od policajtů at se dostavím na Křenovou 4 za špatné stání. Auto psané na mě není, je psané na Bratra, kerého sem tam poslal to vyřídit. Paní mu nedokázala pořádně vysvětlit jestli má platit nějakou pokutu či ne, řekl že tam neparkoval ale že parkovala osoba blízká což také podepsal. Paní řekla že at čekáme dopis...
Nechápu to dostanu teda nějakou pokutu?
ffr, Váš dotaz je zmatečný, ale ujištuji Vás, že i když tam není svislá značka, může tam být zákaz zastavení.
Jelikož nevíte přesně co a jak, počkejte na dopis. okud to píšeta správně jak to bylo, zřejmě dojde vyjádření že podezření na přestupek se odkládá, neboť nebyl zjištěn přestupce.
Příšte nemusí říkat Osoba blízká... zbytečná komplikace.
Vy určitě nedostanete pokutu.
Oni asi pokutují, jak se jim zachce. Stál jsem tam minulý čtvrtek taky, pak o kus dál na Husitské a pak u moravského náměstí dvacet metrů před semaforem v odbočovacím pruhu. Pokaždé kolem mě nějaké policajtské auto projelo a ani se nezajímali. Osobně pozvánky za stěračema zahazuju, protože nikdo nedokáže, že tam ta pozvánka byla. Pokud by si mě pozvali, chtěl bych vidět foto nebo nějaký jiný důkaz. Vy nejste povinný něco vysvětlovat, to policie musí dokázat přestupek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.