Nejste přihlášen/a.
Ahoj zrovna včera jsem tenhle problém řešil a tak mě napadlo se tu optat, jak tohle řešíte Vy, když se Vám to přihodí?
Moje řešení bylo sice značně barbarský, ale funkční:
1) po zjištění, že je zamrzlej zámek jsem zjistil, že rozmrazovač je inteligentně v autě :D, takže sem si došel pro sirky, pár jich u zámku vypálil a už šlo odemknout
2) zjistil sem, že sou přimrzlý i dveře, takže po chvilce koumání sem si došel do krámu pro nejlevnější vodku (nutně sem potřeboval odjet a nebyl čas řešit něco jinýho...) a pěkně sem polil veškerý těsnění kolem dveří a snažil se jí dostat bšude, kde to mohlo přimrznout. Po 15-ti minutách od příchodu k autu sem startoval
Ahoj, ty gumy a karoserii kde gumy doléhají umyjte lihem. Po usušení gumy natřete tímto přípravkem.
nebo silikonovej olej ve spreji
striknout..hadrem rozetrit..staci tenka vrstvicka..
a timhle olejem se daji chranit rizne gumove povrchy, dale i panty dveri pred korozi a elektricke kontakty atp...
A pokud nemas central (a ani treba dalkovy start, ci topeni nezavisle, ktere auto prijemne vyhreje), tak mit lahvicku rozmrazovace zamku na klicich no
Filip
doplněno 05.12.10 12:29:jinak ta vodka-to musela bejt vonavka..:D napriklad kdyby po par metrech bylo: Dobry den pane ridici, silnicni kontrola...:D
Plech, pro příště, než zapalovat sirky u zámku, je jednodušší a i rychlejší nahřát klíček, Na těsnění dveří je dobré to co napsal 1jara, popřípadě toto znackoveoleje.cz/... Na silokonový sprej u automobilu raději zapomeňte tento univerzání výdobytek socializmu , který mnoho lidí používá na všechno je k prdu a hlavně určen na jiné účely. Navíc v létě olej rychle vysychá a v zimě naopk zatuhne. Pokud olej tak Konkor a do zámku grafitový olej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.