Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autokamera Lamax S9 Dual

Od: luveja® odpovědí: 0
Zdravím a prosím o radu.
Mám asi 8.měsíců kameru Lamax S9 Dual.Mám ji napojenou na napájení z pojistkové skříně (Octavia 1-mlhové světla,viz obrázek),po otočení klíčku zapalování.Dnes mně kamera několikrát sama zhasla a opět se spustila.Ovšem potom v nějakém AIT-streaming-demo-ap režimu.Vše je v Angličtině, nesouhlasí datum a čas,neukazuje pruhy na couvání.Když vše nastavím manuálně do Čestiny a to ostatní,aby správně fungovalo,tak je to jen do té doby, nežli ji vypnu.Po zapnutí je opět tento režim.Zkoušel jsem tovární nastavení,reset a nic nepomohlo.Setkal jste se někdo také s touto závadou?To napájení z pojistek je správně?Děkuji

Autokamera Lamax S9 Dual

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]