Nejste přihlášen/a.
Zdravim, zacal jsem jezdit Liftago cargo (kuryr - balicky) a mam nekolik mozna hloupych dotazu k jejich aplikaci Liftago driver. Da se tam nekde nastavit, ze kdyz spatne odbocim, trasa se prepocita a "navede" me zpet? Dnes se mi povedlo sjet z okruhu na spatnem sjezdu a musel jsem se dostat zpet na stanovenou trasu sam, aplikace me nenavedla. Dalsi dotaz - da se zapnout hlasova navigace jako v google mapach? Prece jenom je prijemnejsi vedet, kdy a kde se bude zatacet, nez muset neustale koukat na mobil. Naivc mi prijde na rozdil od google map trosku mene prehledna, takze neni vzdy jasne, kdy a kam jet. A posledni - mobil i pres zapnutou navigaci od Liftago driver zhasina, zatimco u google map zustane aktivni. Da se to taker nastavit? Dekuji a omlouvam se, pokud nekomu prijdou dotazy hloupe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.