Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat ducato při jízdě nereaguje na plyn

Od: tomasd® odpovědí: 0

Zdravím. Mám Fiat Ducato 2008, 2,2. Teď začal blbnout. Při rozjezdech začal cukat a když jsem jel po silnici tak náhle přestal reagovat plyn a pomalu umřel. Po nastartování zase chvíli běží. Nechal jsem ho dekarbonizovat a to by prý mělo trochu EGR filtr vyčistit.

Rady a tipy? Zatím byl nápad vyměnit regulátor tlaku paliva, brzdový senzor, zčeknout senzor akcelerátoru nebo EGR filtr (vstřiky to snad nejsou, to by vynechával spíš motor).

Diagnostika mi před umytím psala chyby

P0303-p0301 vstřikovač válce 1-3

U1601

U0426- stav klíče tranapordéru přerušovaný

p0090 tlak paliva (vstupní regulátor vysokotlakého čerpadla)-přítomen

Nechápu moc co kódy znamenají a ten poslední mi nedává smysl (co je přítomno) :D

Kódy předtím byly vymazány a auto jelo chvilku krásně. olej a fitlry měněn před 10K

Děkuji za odpovědi

Fiat ducato při jízdě nereaguje na plyn
Fiat ducato při jízdě nereaguje na plyn #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]