Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vlastním Škoda Octavia 2 1.4TSI 90KW/CAXA, pozoroval jsem problém na tachometru konkterně rychlost a otáčky motoru poskakují nahoru a dolů cca o 4 milimetry, když držím pedál, tak abych jel 50km/h a ne víc nebo méně. Dále možná s tím souvisí, že když zmáčku pedál o milimetr dolů, na tu hodnotu, kdy auto jede stejnou rychlostí zazní tam takový podivný zvuk, nějakého servomotoru nebo něco takovýho, prostě takový zvuk motůrku (asi Škrtící klapka).
- Zkoušel jsem tempomat a ten je bezproblému.
- Žádný problém, když zrychluji, zpomaluji nebo brzdím motorem.
- Mám systém BAS
Nejsem si jistý co by to mohlo být jestli má auto snímač uhlu pedálu, lanko, převodovka nebo spojka. Jinak auto jede prefekně za plynem vše reaguje řadí jen když se zaměřím na tachochemtr ve stejné rychlosti to poskakuje a i přesto displej uprostřed ukazuje stejnou hodnotu.
Nevíte co by to mohlo být děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.