Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás, mám na Vás prosbu.
Mám Citroen Xsara 2.0 HDI 66KW. r.v 2000.
Auto som kúpil jazdilo fajn, medzičasom to blblo že pri prekročení 2000otáčok začalo s autom trhať ako keby s motorom. Zas to na jeden deň prestalo, a znovu začalo o deň neskôr. Momentálne teraz vôbec nejde plynový pedál. Pri naštartovaní sú otáčky na 1250-až 2000 auto samo pridáva. Pedál je napojení na lanko. Skúšal som vymeniť senzor plynu ale v tom problém nebol. Tak neviem. Prosím Vás skúste mi poradiť. Ďakujem
Mám Citroen Xsara 2.0 HDI 66KW. r.v 2000.
Auto som kúpil jazdilo fajn, medzičasom to blblo že pri prekročení 2000otáčok začalo s autom trhať ako keby s motorom. Zas to na jeden deň prestalo, a znovu začalo o deň neskôr. Momentálne teraz vôbec nejde plynový pedál. Pri naštartovaní sú otáčky na 1250-až 2000 auto samo pridáva. Pedál je napojení na lanko. Skúšal som vymeniť senzor plynu ale v tom problém nebol. Tak neviem. Prosím Vás skúste mi poradiť. Ďakujem
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]