Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kúpa auta

Od: janci88 odpovědí: 0
Zdravim Vás
Chcel by som sa poradiť so skúsenými majiteľmi vozidiel 1.2tsi 77kw prípadne s motormi tfsi či tsi nájme 1.8
Bol som včera len tak na kukačku v AAA čo tam majú. Našiel som Qashqai J10 1.6 84kw. Auto pekne, motor tichý s čím som počítal, ale spodok auta jak som predpokladal. Hniloba neskutočná (Japonec)
Panko mi tam začal ponúkať Toledo 2013 1.2tsi 77kw.
Po naštartovaní bolo počuť asi 10sekund reťaz také to chraštenie. Nie silné, ale bolo. Auto najazdené 91 000km a prehováral má že tam už bude remeň a vraj aj keby reťaz taký zvuk vydáva tak je to vraj normálne. Na aute som sa bol previesť vytacal som ho so zapnutou klímou a ťah malo dobrý. Žiadne divné zvuky od motora. Jedine tikanie vstrekov čo je ok. Potom sa ale zapla Sahara, prišla mi až moc hlučná.. Vozidlo je v predaji za 7500 eur. Keď som pozrel do servisnej knižky tsk pri 84 000 vraj bola menena reťaz a dokonca tento rok tam konci STK a EK. Tsk sa chcem spýtať majiteľov alebo skúsených mechanikov týchto vozidiel, či sa vôbec oplatí aj pozerať niečo takéto podobne s týmto motorom. Lebo bazáre sú plné takýchto motor 1.2 a 1.4 tsi.. Osobne som zháňal 1.6 alebo 1.8 MPI klasika, ale všetko sami japonec do čoho nechcem ísť kvôli tej ich korózii.
Tsk má ešte napadlo či má niekto skúsenosť aj s 1.8 tsi alebo TFSI
Dakujem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]