Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto-kamera TrueCam A7S

Od: ridic odpovědí: 0

Zdravím zdejší motoristy.

Prosím Ty, kteří mají kameru TrueCam, jestli by mohli popsat, co znamenají různé zvuky, které kamera vydává.

Například 2x "cinknutí" asi znamená přejetí z jednoho pruhu do druhého.

Ale setkal jsem se s jemným rychlým zacinkáním, jakoby na skleničku, nebo výstražným jakoby krátkým spuštěním policejní syrény (nejde o překročení rychlosti) a jsou možná i jiné zvuky, které jsem zatím nezanamenl.

Na co ty zvuky upozorňují netuším, tak prosím o vysvětlení od těch, kdo máte s tou kamerou nějaké zkušenosti.

Za vysvětlení předem děkuji.

Doplněno: Výstražné, jakoby krátké spuštění policejní syrény asi znamená krátkou vzdálenost za vozidlem přede mnou. Zjistil jsem, že se to ozve tehdy, když mě někdo předjede a zařadí se těsně přede mě. Nikdo nemá s kamerou TrueCam zkušenosti?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]