Zdravím, plánuju pořídit nový vůz a hrozně jsem se zamiloval do audi a5. Kombinace ze které bych byl nejvíc nadšený by byla bílá ve verzi coupe, klidně i první rok 2007. Motor jedině 3.0 tdi a manuální převodovka. Na koupi auta nespěchám, kupoval bych ho do konce roku až se naskytne nejlepší nabídka. Nicméně k mé otázce na někoho kdo se opravdu vyzná, má vůbec cenu čekat na nějakou nabídku když na ni mám rozpočet jen 200 000? (Rozpočet na auto, něco málo bych měl bokem na případný první servis). Je reálné za tuto cenu koupit tuto audi (klidně starou) která není před smetí/těsně před rozvodama nebo úplně mrtvou? Jde mi jen o to abych nečekal měsíce na pravou nabídku když nakonec žádnou takovou s tímto rozpočtem neseženu a budu stejně muset kupovat jiné auto. A vy co tuto audi máte, jak jste spokojení a na co si při koupi dát pozor? Díky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.