Zdravim mozte mi prosim nieto kto sa ozaj vyzna povedat ci motor bezi ja ma? Je po vymene rozvodov napika s klinovym remenom. Poskakuje mi otackomer aj zajzdy o cca 3mm..nikdy to nerobilo. Myslel som ze vymena rozvodov napinaka a klinoveho remena pomoze. Vraj to moze byt aj zapalovacou cievkou. Budiky boli menene robi to aj tak. Cistena vaha vzduchu klapka. Pocas chodu sa odpajalo cidlo teploty lambda sonda pred katom a ziadna zmena.. Odpojene a cistene boli aj kontakty rj motora. Ide o to ci ten motor ide zle a mam zohnat zapalovaciu cievku alebo hladat inde.. aditiv do nadrze som dal. Palivovy aj vzduchovy filter meneny. Sviecky menene..najskor ngk potom bosh. Bez zmeny.. Na diagnostike nukazuje nic a realne tam chodia otacky cca +/-30. Nepretrzite..myslim ze to je v norme ale preco ta rucicka chodi..cidlo kluky? To by asi hlasilo chybu co? Prikladam odkaz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.