Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Mám Zafiru B a v ní neoriginální autorádio. Panel na ovládání palubního počítače (PP) je tudíž pryč. Jediné co mohu, tak tlačítkem na volantu zobrazit na PP průměrné kilometry na jistou vzdálenost. Dotaz zní, čí lze nastavit na PP datum, čas a změnit jazyk? Vím, že to jde zřejmě original diagnostikou v OPEL servisu. Ale mají v ceníku připojení diagnostiky a pak práce 30 minut. Což mě vyjde asi na 800,- (500 + 300) Lze to i neoriginální diagnostikou nebo programem? Mám svoji malou ELM327 přes bluetooth na android. Ale nenašel jsem zatím aplikaci ve které bych našel funkce PP.
Díky za tipy
Dočetl jsem se, že by to mohlo jít nějakou verzí OP-comu. Ale nejlevnější nacházím za 15 000 ,- :-/
Zafira B 16V, r.v. 07/2005, motor 1.6, 77kW, 1598 ccm, najeto 160 000 km, Benzín
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.