Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpálil jsem v autě subwoofer?

Od: radim3* odpovědí: 0

Prosím o radu,znalci auto hifi.

Citroen c4 coupe,koupil jsem aktivní subwoofer Pioneer TS WX 110A,má hi-low vstup,takže šup paralelně na zadní reproduktory a jede to.OK.

To samé jsem chtěl udělat v druhém citroeně,tak jsem objedal ten samej woofer a namontoval.Ale pořád ty basy jsou neskutečně slabé,tak jsem se podíval na woofer a zjistil jsem,že já blbec jsem objednal Pioneer TS WX 120A,je uplně stejný jako ten 110A,jen NEMÁ ! vstup hi-low,takže ted nevím jestli jsem ho neodrovnal připojením přímo paralelně na reproduktory.Vím,že stačí koupit adapter na převod signálu z repro na RCA signál,ale nevím jestli to má smysl,bojím se že woofer 120A je v prd...On hraje,reaguje i na kabelové dálkové ovladání,ale ty basy jsou šíleně slaboučké.

Co si myslíte?Odpálil jsem ho?Nebo co by ste navrhovali?

Děkuji za každou radu i názor.Radim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]