Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gts 2.2 nestartuje

Od: paldo* odpovědí: 0
Ahoj mam gts vectra c 2002 2.2 diesel.. Ked auto rano nastartujem tak po zohriati ked auto vypnem sa mi dost casto stava ze auto uz po cca 5 minutach nejde nastartovat len toci toci a nic a pritom ako startujem ukazuje auto s klucom teda navsteva servisu a ikona znamena bud elektronika motora alebo v niektorych pripadoch aj immo..Ale immo funguje s tym problem nemam..Ked som takto zahriate auto nechal chvilku odstavit a uz neslo nastartovat tak pomohlo odpojit konektor od vahy vzduchu a auto na supu chytilo..Dnes som bol v umyvarke a zase nic odpojil som vahu a nic.. Tak som chvilku pockal zapojil ju a auto nastartovalo.. Op com hlasi chybu invalid data from BCM a Starter relay low voltage.. Obcas mi tam aj vyhodi chybu komunikacie s canbusom.. Ak bude treba mozem prilozit chybove hlasky.. Nestalo sa to pripadne niekomu z Vas? Auto som kupoval s nefunkcnym cerpadlom ktore som dal repasovat.. Este auto ked nechce chytat a streknem start sprej do sania tak po chvilke chyti.. Problem tam bol aj ten ze ked sa.menil palivovy filter tak auto potiahlo vzduch a nechcelo tocit.. Taktoez sme ho museli nakopavat so startprejom..Moze to mat nieco spolocne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nejde nastartovat auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]