Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlobí dveře u spolujezdce

Od: dejv111® odpovědí: 0

Zdravím,

mám Citroen Xsara II, ročník 2002, 1,4i - 55kW.

Z ničeho nic se u předních dveří spolujezdce stává následující: Při otevření dveří se auto zamkne centrálem a při zavírání centrál auto opět odemkne. Když jsou tyto dveře otevřené, nesvítí kontrolka na palubovce. Tady vidím problém, že auto vůbec neví, že jsou dveře otevřené. Už dříve jsem v přechodce u dveří na straně řidiče pájel ulomené kabely. Takže moje otázka, než se do něčeho pustím, zní. Může být příčina opět v přerušeném drátu v přechodce nebo bude chyba někde jinde? Máte s tím někdo u těchto aut zkušenosti? Díky.

doplněno 13.03.17 08:04:

Tak přikládám řešení mého problému. Stáhl jsem gumovou chráničku-přechodku a opravdu byl přerušený drátek - konkrétně hnědý. Další byly načnuté, ale zatím jen bužírka. Kabely jsou u Citroenu prostě bolest. Příště nejspíše vyměním všechny kabely a napájím je až v prostoru palubovky. Tak snad to někomu pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]