Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Poradite mi prosim, chcem vymenit odvzdusnivacie sroby na trmenoch vectra c 2003 1.8 16v 90kw. Totiz to mi cez jeden srob cez zavit jemne slzela kvapalina pri poriadnom zoslapnuti na brzdy. Odvdusnovak som tak trosku silnejsie dotiahol a prestalo to. Myslite, ze to moze byt uz "nekuzelovitym odvzdusnovakom?" Na tom trmeni je ako keby spraveny vacsi zavit. Proste mi to prijde ako keby tam bol ten odvzdusnovak skrizeny.Tie strmene su tam este origo od vyrobcu, ale ci snimi bolo manipulovane to neviem. No a Neviem presne ake sroby mam kupit.. Neviem teda ci je viac druhov ale nasiel som viac vysok 30mm 36mm a podobne.. Neviem ani aky typ sroba kupovat. Viem, ze na mojej vectre je odvzdusnovak kde navlecem 10 kluc. Musim teda kupovat srob s oznacenim M10? Tiez ma este zaujima, pri vymene hlavneho brzdoveho valca je treba odvzdusnovat aj spojku pokial maju spolocnu nadobku? Este ma zaujima napriklad pri kupe predneho trmena tam sa neudava prava alebo lava strana? Pri hladani som nasiel iba rozdelenie u zadnych trmenov teda pravy a lavy, ale to asi kvoli tomu, ze tam mam lanko brzdy a nesedelo by to pri prehodeni strany. Chcem totiz objednat jdeden zadny strmen len tam kde si mozem vybrat strany bud lava alebo prava ma popis, ze pouzitie na vetrany kotuc. Ale ja mam vzadu plne kotuce. Vadi to? Dakujem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.