Ahojte tuto zimu sledujem taky zvuk z hydraulickeho serva ako keby stebotal klinovy remen. Servo mam elektronicke a ked potocim volantom sa zvuk meni. Robi to len vtedy ked auto stoji napr 12 hodin a je pod nulou. Raz si mi aj stalo ze servo islo tazsie nez obvykle ale po chvilke vsetko ok. Prijde mi to ako keby unikal tlak zo serva. Predtym mi to nerobilo. Len minule leto som odoberal olej zo serva a daval tam ten utesnovac serva od nejakeho americkeho vyrobcu luco alebo nieco take. Flaska mala 3dcl tak som 3dlc aj vybral stareho oleja a dal tam ten utesnovac. Je hustejsi oproti oleju. Dnes som to pozeral servo olej nemyzne ale mal som slabo zatiahnutu nadobku serva. To myslim tak ze bez ziadnej sily mi isla povolit. Tak som ju dnes dotiahol a uvidim. Len chcem vediet co nato hovorite vy. Moze to byt hustejsim olejom alebo tym ze bol vrchnak mierne povoleny a po nastartovani by cez neho unikal tlak? Ked to vydavalo ten zvuk tak som s volantom nc nerobil. Jak som potocil zvuk sa stracal. Ono to po cca 15sekundach prestane. Dakujem ide o vectru c 1.8 90kw
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.