Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vectra c servo

Od: mijo odpovědí: 0
Zdravim ludia potrebujem poradit. Ked som pred rokom kupoval vectru c 1.8 16v 90kw zistil som po case ze tam chyba servo olej. Kuoil som v mototechne myslim valvoline cervena je to vlastne olej do prevodoviek. Nalial som asi 2.5dcl. Neskor pozorujem pri vymene kolies na pravej manzete serva hned ako konci smerom k capu riadenia jemne slzenie. Manzeta je stiahnuta kovovou paskou a spopod nej mi presakuje olej. Nie je to moc. Olej som dolieval niekedy v decembri a zatial som nespoznal viditelny rozdiel na ryske. Vyzera byt zhruba tak isto ako ked som dolial. Viem ze olej v manzete nema co robit. Ide mi len oto aby som skrs taku da sa povedat badatelnost pretoze su aj horsie uniky, zbytocne nevyhadzoval 450€ za nove servo, chcem kupit nejaky utesnovac na servo ktory vraj ma napomoct akoby ozivit tie gufera a tesnenia k tomu aby to opat zacalo tesnit. Osobne si myslim ze o velky unik oleja v mojom pripare nejde a pretocsi myslim ze prave tento pripravok by mohol pomoct a je to najlacnejsia varianta. Chcem len vediet nazory Vas ako to vidite. A este doplnim ta manzeta podla mna slzela uz davno pred mojou kupov vozidla na kolko som vobec nemal mierku ponorenu v oleji ked som kontroloval hladinu. Dakujem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]