Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Dostal jsem pokutu za to, že mi nesvítilo levé přední světlo, svítila pouze parkovačka, pokuta ve výši 500,-, urgoval jsem na policistu, že jsem osvětlení před jízdou kontroloval a vše bylo v pořádku a že mám právo nouzového dojetí i s nesvítícím světlem. Takto jsem se tam s ním dohadoval zhruba 20 minut. Pokutu jsem zaplatil, protože jsem neměl nervy se s ní dohadovat a asi bych mu musel plácnout.
Zajímalo by mě tedy, jestli jsem měl využíti správního řízení nebo policista postupoval správně?
Děkuji.
Já jen pořád nechápu tu pokutu? Ideál: před jízdou řádně zkontroluju vozidlo včetně osvětlení. Vyjedu ve dne, svítím, protože mi to ukládá zákon, po cestě mi praskne žárovka, já to netuším a jedu dál. Zastaví mě policie, protože mi jedno svetlo nesvítí. Protože mám řádně vybavené vozidlo povinnou výbavou,vezmu náhradní žárovku a na místě světlo opravím. Tak se ptám- ZA CO POKUTA A DĚKOVÁNÍ policajtovi? Že mi nedal pokutu? Proboha za co?
doplněno 22.05.12 23:15:Policista nepostupoval správně, pokutu by vám dal oprávněně v případě, že nemáte náhradní žárovku, čili neuplnou povinnou výbavu. Oni rádi machrujou a sami ani neznaj pravomoce.
Na místě tazatele bych se STYDĚL podobné věty napsat veřejně do poradny, dotyčnému doporučuji prostudovat platnou legislativu, podívat se do kufru auta na povinnou výbavu a popřemýšlet nad tím, proč musí s sebou řidič vozit povinně náhradní žárovky...Pokud na nic nepřijde doporučuji mu vrátit se do autoškoly...
Pokud jde o vyhlášku č.341/2002Sb., paragraf 36, odst.2, tam je jasně uvedeno že "nesvítí-li potkávací nebo brzdové světlo nebo zadní obrysové světlo na straně přivrácené do středu vozovky, jedná se o závadu, ohrožující bezpečnost provozu na pozemních komunikaích."
Pokud tedy tazateli nesvítilo potkávací světlo, ale jen malá žárovička parkovačky, jednal policista správně a dotyčný může být rád za to že to příslušník neposlal do správního řízení, tam je sankce vyšší...
Polemiku o tom zda byla či nebyl činnost policisty správná považuji za absurdní, kdyby policista nekonal mohl by sem pak někdo napsat že policiea nic nedělá a vše toleruje a nad ránem před koncem směny pospává v autech...
Když se kontrolovaný řidič chová slušně a vstřícně a chápe že polisista dělá jen svojí práci, je schopen uznat vlastní chybu a závadu na míste odstraní, nebo se o to alespoň pokusí, chová se obdobným způsobem i policista a často se dá podobnou situaci vyřešit jen "domluvou...nebo i sám pomůže s výmenou žárovky...
S křiklouny je to bohužel často problém...
To je stejnej nesmysl, jako pokuta za píchlou gumu. Pokud vznikla závada během jízdy a lze ji odstranit na místě a stane se tak, tak se ptám za co pokuta? Vysvětlete prosím, co takový řidič zanedbal, nebo zavinil, že má být pokutován? A když bude podle vás hodný tak mi řekne co? Ty ty ty, příště si kup auto se signalizací vadné žárovky, nebo poklesu tlaku v pneu? Vaše stanovisko je poněkud absolutní, nezdá se vám. Pokuta odporuje zdravému rozumu, jó nemáš žárovku, rezervní kolo, nebo opravnou sadu? Jasně pokuta, tady je na místě.
buky, co myslíte tím "To je stejnej nesmysl, jako pokuta za píchlou gumu" že někdo jezdí po píchlé gumě?
Co řidič zavinil aby dostal pokutu? Nesvítí světlo, nemůže závadu odtranit a odstaví vozidlo. Tak nic neporušil a nedostane pokutu. když ale pojede dál, tak může dostat pokutu...
jednoduché...
akorat se mi toto stalo. prestalo mi svitit prave svetlo v noci a vazne jsem to u maleho starsiho auta nepoznala. tak jsem o tom vubec nevedela a pokuta je mimo CR 120€ takze...proto hledam nejaky zakony kolik je strop teto pokuty...tady povinna vybava s zarovkama neni ...budte radi za nejakych 17€.
bez pokuty mohl a nemusel, to je na uvážení policisty, i pokud někdo závadu odstraní na místě, je možné mu uložit blokovou pokutu, samozřejmě je to o lidech, bohužel všude narazíte na blbce, v sámošce, za volantem, v bance, u policie, ve vládě (a že jich tam je) apod.
Za sebe bych bral nouzové dojetí např. u halogenů, xenonů (kam si běžný řidič - laik díky vysokému napětí nemá šahat a má s tím zajet do servisu, tudíž ani nemusí mít příslušnou žárovku), ale pouze za dne. V noci je to prostě na zakázání další jízdy, neboť vozidlo je v tu chvíli technicky nezpůsobilé.
Jakože u Halogenů to běžný řidič nezvládne díky vysokému napětí? Halogenku musí umět vyměnit každý řidič. Proč je asi v povinné výbavě. Jen u Xenonů je to na servis díky vysokonapěťovému modulu, který ta výbojka potřebuje.
U Halogenky se jen nešahá na sklo, aby mastnota s prstů na baňce nezpůsobila přehřátí a prasknutí a výpary mastnoty nezničily parabolu.
Pokud to bylo večer, tak na nozouvé dojetí nemáte nárok, neboť Vaše vozidlo nesplňuje podmínky pro provoz na pozemních komunikacích v tu chvíli jste skoro jako kdyby jste neměl technickou. Z vašeho auta je pro protijedoucí vozidlo motorka. Už jsem tohle zažil, pokud je to ve městě, tak to ještě jde, ale mimo město, kde je tma, je to fakt o život. Nejlepší jsou blbci, kteří jezdí úplně zhasnutí mimo město v noci, nebo i na dálnici, popř. tam ještě couvají. Takovým má pak člověk chuť dát fakt pár po papuli. V případě, že by to bylo přes den, tak samozřejmě můžete závadu odstranit na místě (potom bych to já osobně řešil pouze domluvou), popř. jak jste uvedl (pokud jste o závadě nevěděl před jízdou a stala se při jízdě), tak nárok na nouzové dojetí. Pokud by byl policista neoblomný, díky své (myšleno jeho) špatné znalosti zákona tak trvat na oznámení a také na zadokumentování (ať už foto či video) celé situace (klidně i ze strany PČR), na což máte nárok, neboť to jsou důkazy svědčící pro Váš, popřípadě proti Vašemu prospěchu.
Samozřejmě je na každém konkrétním policistovi jestli a za kolik uloží sankci, pokud zákon vysloveně neříká, že např. za takový a takový přestupek je 2500,- a žádné smlouvání.
Samozřejmě, pokud se řidič chová arogantně vůči hlídce, má hloupé řeči, tak se téměř vždy dá něco v autě najít, za co mu dát pokutu. Horší pro policistu, když je zrovna ta vyjímka, kde se nic nenajde.
Řešívalo se to tak, že se přehodila žárofka zprava na levý. Levý svítit vždy. Ale dobrý řidič pozná, že mu světlo padlo. Pokutu může uložit, někdy musí. Je to na jeho uvážení.
doplněno 09.05.12 20:13:Nějak mi nedošlo, že není v dotazu uvedeno, zda to bylo v noci či ve dne. Ve dne by to byla dle mne blbost. Jezdím často na parkovačky abych dobil baterku, jen bliknou.
Kolikrát si říkám, že by v noci měli policajti stavět vozidla s neseřízenými světlomety. Jezdím z chalupy až později večer a dost aut, která potkávám, má neseřízený zejména levý světlomet, který protijedoucí řidiče oslňuje. Na parkovačku v levém světlometu bych nejel. Prasklá potkávačka je na první pohled vidět, tak je třeba zastavit na vhodném místě a žárovku ihned vyměnit!
taky se mi to stalo , vypnul jsem světla , poklepal na lampu , šel jsem zapnout světlo ( pustil jsem dálkové a mohl jsem pokračovat dál , pn to nepoznal:D )
Souhlasím, akorát to neseřízení bývá často spíše H7 obráceně nebo nakřivo v lůžku, to by ste koukal kolik koumáků to tam napere tak, že tomu ani nevěříte, jak to tam dostali. To pak samozřejmě svítí někam doháje, povětšinou protijedoucím přímo do očí. Na oslňování je přeborník stará Fabie. Ta oslňuje i za normálního stavu, o pakách se 100W H7 se ani nebavim.
Tazatel nepíše, jestli to bylo v noci, nebo ve dne. Pokud mi za jízdy ve dne praskne žárovka, nenám šanci to zjistit. Nebudu každých 10 minut zastavovat a kontrolovat žárovky.
S tou výměnou na místě to taky nemusí být tak jednoduché. Měl jsem auto, u kterého se při výměně pravé žárovky (H4) musela odšroubovat a posunout expanzní nádoba chladiče. To ovšem potmě nešlo ani náhodou.
Ovšem souhlasím, že jezdit (zvlášť potmě) by se s tím nemělo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.