Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Můžete mi zdělit co je to rezistentní škrob a kde se využívá? Kde ho prodávají a nebo kde si ho mohu objednat. Děkuji předem za odpověď. Eva Furstová
Druh škrobu, který nelze rozštěpit normálním způsobem, tedy enzymy v tenkém střevě. Je obsažen v syrových bramborách, nezralém ovoci a některých upravovaných potravinách. Prochází nestrávený do tlustého střeva a může zde působit jako nerozpustná vláknina a pomáhat v prevenci zácpy. Může však také ve střevech kvasit a působit potíže.
Koupíte na www.lekarna-centr/...
Hi-maize přírodní speciální forma dietní vlákniny pomáhá udržovat střeva ve zdravém funkčním stavu a udržovat stabilnější hladinu cukru v krvi.
Praktické použití: pro zvýšení obsahu vlákniny všude tam, kde se používá běžně bílá mouka (pečivo, sušenky, knedlíky, moučníky ...), do obilných kaší, komerčních cereálií, mletých mas atd.
Více na: vitecojite.eu/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.