Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Co je rezistentní škrob

Od: kocka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Můžete mi zdělit co je to rezistentní škrob a kde se využívá? Kde ho prodávají a nebo kde si ho mohu objednat. Děkuji předem za odpověď. Eva Furstová

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

georges*

0x

Druh škrobu, který nelze rozštěpit normálním způsobem, tedy enzymy v tenkém střevě. Je obsažen v syrových bramborách, nezralém ovoci a některých upravovaných potravinách. Prochází nestrávený do tlustého střeva a může zde působit jako nerozpustná vláknina a pomáhat v prevenci zácpy. Může však také ve střevech kvasit a působit potíže.

Koupíte na www.lekarna-centr/...

 

tofi*

0x

Vice informaci najdete zde:

samoleceni.cz/...

 

ok*

0x
Unikátní přírodní zdroj vlákniny - rezistentní kukuřičný škrob

Hi-maize přírodní speciální forma dietní vlákniny pomáhá udržovat střeva ve zdravém funkčním stavu a udržovat stabilnější hladinu cukru v krvi.
Praktické použití: pro zvýšení obsahu vlákniny všude tam, kde se používá běžně bílá mouka (pečivo, sušenky, knedlíky, moučníky ...), do obilných kaší, komerčních cereálií, mletých mas atd.

Více na: vitecojite.eu/...

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]