Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi jiná možnost, než výluh není, protože nějaký pokus o var by mohl skončit příjezdem hasičů. Můj osobní názor je ten, že slivovici spíše zkazíte, tak vyzkoušet na menším vzorku. Případně zkapalnit/vypálit aronii a zkusit namíchat směs. Zdravím!
Znám jenom likér: Povařit plody aronie s cukem, prolisovat, procedit přes plátýnko, smíchat tu sladkou štávu s dílem tuzemského rumu a dílem kávy /espresa/. Poměry dle chuti. Pak se dá udělat i sirup. Ty pokrutiny / zbylé slupky/ lze ještě vylouhovat na pití. Pokud chcete experimentovat, tak si to vyzkoušejte na malém vzorku.
Mně to Vaše příjde jako nevhodná kombinace, kde se míchají dvě výrazně aromatické ingredience.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.