Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Kdoule - zpracování

Od: tynaja* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dostala jsem tašku kdoulí ke zpracování. Poradíte prosím recept na marmeládu či cokoliv jiného? Nikdy jsem ji neměla ani nechutnala, takže si nevím rady. Děkuji předem!

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


2x
Jsou z nich skvělé marmelády a želé. Můžeme je přidávat do štáv, kompotů nebo usušit jako ovocný pergamen. Nádherně ovoní a nové chutové rozměry dodají třeba jablečnému pyré nebo jablečným moučníkům. Kdoule jsou výtečné pečené nebo na másle osmahnuté s jablky a se skořicí.
Zdroj : na-ovoce.cz/...

 

futra

2x

Loni jsem dostala pár kdoulí a udělala z nich kompot.Nejdříve jsem je oloupala a potom uvařila ve vodě s cukrem a citr.š´távou .Dala do sklenic a sterilovala.

 

hujer

0x

No marmoška z kdoulí no snad pro vegy... nic moc. Lépe nechat vypálit, ale je toho málo. Já bych to dal třetímu.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]