Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jablečný ocet, vysoká vrstva matky

Od: janazah* odpovědí: 0

Pravidelně si varábím jablečný ocet, nyní poprvé se mi před finálním slitím do lahví ocet vytvořil s neobvykle vysokým podílem rosolovité octové matky, zruba v poměru 80 % matka, 20 % čirý ocet. Máte někdo podobnou zkušenost? Lze konzumovat i takto zakalený ocet?

 

 

 

 


 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]