Nejste přihlášen/a.
Urcite tam budou namnozene bakterie. Jinak to kupte, nechte mesic lezet a potom vyzvete ty, kteri rikaji, ze to bude k jidlu, at si pochutnaji
To je ten fígl - nikdo netrvdí, že to bude k jídlu. Pouze, že to bude VYPADAT stejně. Což samozřejmě bude, ale myslím, že zápach člověku nedovolí se k tomu přiblížit. On totiž bude vypadat stejně i ten hambáč (tortila), co si uděláte doma. Houska ztvrdne, na masu bude plíseň (z fastfoodu možná ne, nevím, jak moc je tam konzervantů a jestli vlastně dokáží zabránit šíření plísní), plíseň bude také v místech, kde je nějaký kečup, ale to je uvnitř. To samé tortila, i ta "domácí" bude po nějaké době vypadat stejně. A dovnitř nikdo nevidí
Ale experiment není vůbec špatný nápad
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.